Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden – Førde

Av Petter Jacobsen


Etter 12 poeng på de første seks kampene er Kvik Haldens unge mannskap med og kjemper i toppen av Oddsenligaen avdeling 1! Klatrer haldenserne ytterligere på tabellen i morgen? Svaret får du på Halden stadion når Kvik Halden tar i mot Førde søndag kl. 16:00!Få med deg Kvik Halden – Førde, søndag 26. mai kl. 16:00 på Halden stadion!

Førde har startet sesongen med to seire (1-0 mot Træff og 3-1 mot Skarbøvik) og to tap (1-5 mot Bærum og 1-2 mot Drøbak/Frogn).

Kvik Halden spilte kamp så sent som torsdag og har ikke fått mange dagene med hvile, men laget har flyt om dagen, vant 1-0 mot Skarbøvik på torsdag og har avgjort flere jevne kamper denne sesongen.

I tillegg til å møte Førde i morgen, venter Lillestrøm i Cupen på onsdag og Østsiden borte neste lørdag. Vi er midt inne i fotballsesongens høytid, så møt opp, kle deg i rødt, hvitt og blått og bli med på fotballfesten på Halden stadion!

I morgen blir det ekstra stas på Halden stadion når hele ungdomsavdelingen skal presenteres for publikum. Det betyr flere hundre fotballbarn på tribunene. Det er i tillegg meldt strålende sommervær. Vi sees på stadion!

Få med deg Kvik Halden – Førde, søndag 26. mai kl. 16:00 på Halden stadion!

Kampoppsett Tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 25.05.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge