Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

G02 holder byen REN!

Av Petter Jacobsen


I to uker skal foreldre og barn på gutter 2002 feie og plukke søppel i Halden sentrum, etter at Kvik Halden FK, sammen med tre andre lag, vant konkurransen om en "Hold byen ren"-dugnad til en verdi av 25 000 kroner.

Det er Berg Sparebank som står bak initiativet og kampanjen ”Holde BYEN REN – den er VÅR!”. Kvik Halden FK melde seg på i våres og ble gjennom en avstemning på Facebook stemt frem som en av fire vinnere.

Dermed fikk klubben ansvaret for å holde byen ren i perioden 2. – 14. juni. Gutter 2002 tok utfordringen på strak arm og torsdag var det en stor gjeng som var samlet på Skolestadion før dugnaden startet.

Gutter 2002 fikk torsdag også hjelp fra a-lagsgutta Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti og Almir Taletovic.Etter en prat med Halden Arbeiderblad og oppstilling for fotografen ble foreldre og barn fordelt på forskjellige områder i Halden sentrum. Et par timer senere var dagens ryddeøkt unnagjort.

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Tom Minge Nilsen
Publisert: 07.06.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge