Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden-Moss

Av Petter Jacobsen


I tillegg til tre poeng står det igjen en stor porsjon prestisje på spill når Kvik Halden tar i mot Moss til et nytt Østfold-derby på Halden stadion, søndag kl. 18:00! Vi håper igjen på masse folk på tribunene, så ta med deg en venn eller to, møt opp og støtt Kvik Halden!Få med deg Kvik Halden - Moss, søndag 9. juni kl. 18:00 på Halden stadion!

Moss hadde en tøff start på sesongen og tapte de fem første kampene før de snudde det hele med å banke Birkebeineren 4-0 på hjemmebane. Nedsablingen av Ørjan Christiansens menn ble fulgt opp med 1-0-seier borte mot Skarbøvik, før Moss igjen tapte knepent 2-3 hjemme mot Drøbak/Frogn. Moss har med sine seks poeng karret seg så vidt over nedrykksstreken.

Etter at drøyt en tredjedel av seriespillet er unnagjort har Kvik Halden prestert omtrent som forventet. Med 13 poeng er Haldenserne trygt plassert midt på tabellen. Det er bare Asker som har sluppet inn færre mål enn Kvik Halden, mens det til nå har blitt scoret ett mål per kamp i snitt.

En skulle med andre ord gjerne hatt Almir Taletovic, som pådro seg en ny hjernerystelse i rekruttkampen mot Ås på mandag, og Dino Mulac, som fortsatt er ute med skade, med mot Moss på søndag. Utilgjengelige til kampen er også Jonas Heli Hansen, som soner sin andre kamp etter det røde kortet mot Førde, og Agim Shabani, som slå opp skaden sin på trening.

Men Kviks unge og lokale mannskap har vist at de kan by på underholdning ved flere anledninger denne vårsesongen og gutta er supertente på å gi Moss juling nok en gang. Kvik Halden trenger all den støtten fra tribunen som er mulig å få, så møt opp på Halden stadion, førstkommende søndag!

Få med deg Kvik Halden - Moss, søndag 9. juni kl. 18:00 på Halden stadion!

Kampoppsett Tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 08.06.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge