Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tre nye år for Mehmeti!

Av Petter Jacobsen


Dardan Mehmeti kom til Kvik Halden før 2009-sesongen og har vært bærebjelken i Kvik-mannskapet siden. I dag ble han enig med klubben om en fornyelse av kontrakten frem til 2016!Dardan Mehmeti skriver altså under for tre nye år i Kvik Halden FK. Han håper å kunne spille Adeccoliga-fotball i Halden.

- Det er her jeg trives og her jeg vil utvikle meg videre. Jeg har troa på dette prosjektet og håper vi kan steget opp i løpet av disse tre årene. Derfor har jeg valgt å skrive under en så "lang" kontrakt, sier Mehmeti.

Kvik-trener Nils Lexerød var selvsagt strålende fornøyd med å få stopper-kjempen med videre.

- Jeg gleder meg veldig til å å jobbe videre med å utvikle Dardan. Jeg mener han har potensial til å spille på et høyere nivå enn 2. divisjon og det potensialet skal jeg og resten av trenerteamet hjelpe Dardan med å få ut. For spillegruppa er det også viktig å vite at Dardan skal være med videre. Det skaper trygghet, og ikke minst styrker det troen på at vi kan lykkes med den langsiktige ambisjonen vår om å etablere oss i Adeccoligaen, sier Lexerød.

På 124 kamper for Kvik Halden har Mehmeti scoret imponerende 27 mål fra sin midtstopperposisjon. Det er suverent flest mål av samtlige spillere i årets Kvik-mannskap. Nå kan vi glede oss til tre nye sesonger med Mehmeti i midtforsvaret!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 18.06.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge