Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Heli Hansen ute resten av sesongen

Av Petter Jacobsen


Jonas Heli Hansen ødela kneet i en takling i forrige serierunde mot Asker og ble båret av banen på båre. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at korsbåndet er røket og må opereres.Det betyr at resten av denne sesongen og sannsynligvis noe av oppkjøringen til den neste ryker for forsvarsspilleren med flest A-lagskamper i dagens Kvik-stall.

- Veldig kjedelig beskjed å få. Hadde bare regnet med å gå glipp av kampene før sommerferien, så beskjeden om at det var røket var tung å få. Har aldri vært skadet over en lengre periode tidligere, så det blir en ny utfordring, men jeg er fast bestemt på å komme raskest mulig tilbake, sier Jonas Heli Hansen.

- Han vil bli operert så raskt som mulig over sommeren og mister resten av denne sesongen. Forferdelig leit for Jonas som var i ferd med å gjøre nok en god sesong, sier Kvik-trener Nils Lexerød.

Vi ønsker Jonas god bedring!

Følg Kvik Halden på Facebook!
Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 21.06.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge