Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Hentet hjem tre poeng fra Molde

Av Petter Jacobsen


Etter knallsterk laginnsats tok Kvik Halden med seg alle poengene fra møtet med Molde 2 på bortebane i ettermiddag. Sebastian Eriksen ble kampens eneste målscorer og Kvik Halden vant 1-0.- Vi gjorde en god bortekamp som vi lærte masse av. Det var mange spillere her som var med på en lang reise med lange forberedelser og alt som hører med for første gang. Derfor blir det ekstra godt å reise hjem med tre poeng, sa Kvik-trener Nils Lexerød til Radio Prime rett etter kampslutt.

Det var en jevnspilt første omgang på Årølia kunstgress, et steinkast fra flyplassen i Molde, men Kvik Halden skapte de største mulighetene og ledet likevel fortjent til pause. 40 minutter var spilt da Sebastian Eriksen, assistert av Marcus Johansen Forsstrøm, avsluttet et vakkert Kvik-angrep til 0-1.

Kvik Halden ønsket å angripe for å punktere kampen i andre omgang og hadde en stor mulighet til nettopp det. Men sjansen ble spolert og det ble igjen et nervedrama i sluttminuttene. Molde 2 skapte noen farligheter og var nær utligning, men Kvik Halden viste nok en gang strålende lagmoral og kjempet til krampa satt i begge bein.

Dermed kunne haldenserne juble til slutt etter å ha vunnet 1-0 på bortebane mot Molde 2.

- Det var en jevnspilt kamp. Vi scoret på en flott kontring som Sebastian avsluttet i mål. I andre omgang hadde vi en kjempemulighet til å gå opp til 2-0 og det at vi ikke klarte å punktere matchen er det eneste jeg er litt misfornøyd med i dag. Men vi var gode til å forsvare eget mål og holdt heldigvis tett bakover, sa Lexerød, som ikke ville trekke frem enkeltspillere på spørsmål fra lokalradioen.

- I dag var det først og fremst god laginnsats og vi er tilbake der at lagmoralen gjorde at vi vant.

To kamper gjenstår før Oddsenligaen tar ferie. Først ut er en ny motstander fra Molde. Søndag 7. juli kl. 14:00 møter Kvik Halden Træff på Halden stadion.

Sjekk kampfakta her

Kampoppsett/tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 30.06.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge