Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

To poeng glapp på overtid

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden ledet 1-0 etter scoring av Drilon Turkaj, men Træff utlignet til 1-1 fire minutter på overtid og sørget for poengdeling i dagens seriekamp på Halden stadion.Se høydepunktene på Kvik-TV:På en nydelig gressmatte, i strålende solskinn og perfekte spilleforhold ble det en tøff kamp for Kvik Halden mot Træff. Moldenserne var fysisk sterke, og det ble en kamp med få målsjanser og massevis av tøffe dueller.

Se bilder fra kampen her!

Første omgang var jevnspilt, og begge lag skapte lite foran mål. Dardan Mehmeti var nærmest med en heading like over for hjemmelaget, mens Joacim Heier avverget en god mulighet for Træff.

Kampbildet var mye det samme etter hvilen, men da timen så vidt var passert fant hjemmelaget endelig veien til nota. Innbytter Almir Taletovic stod bak den assisterende pasninga til Drilon Turkaj som sendte Kvik Halden i ledelsen.


Slik skal det jubles. Drilon Turkaj har lært av Dardan Mehmeti hvordan en scoring skal feires.

Træff trykket mer og mer på utover i omgangen og satte inn et voldsomt press i sluttminuttene. Det så likevel ut til at Kvik Halden skulle klare å holde unna, men fire minutter på overtid sprakk nullen og Eirik Ranvik satte inn utligningen bak Heier.

Bare sekunder senere blåste dommeren av kampen som endte 1-1. Nok en gang var lagmoralen enorm, Kvik-spillerne ofret seg i hver eneste duell og kjempet med nebb og klør. Dermed var skuffelsen stor da det ble med det ene poenget.

En kamp gjenstår før Oddsenligaen tar ferie. Kvik Halden tar i mot Ørjan Christiansens Birkebeineren søndag 14. juli kl. 18:00 på Halden stadion.


Martin Mathisen, som gikk fra Kvik Halden til Alta før denne sesongen, brukte noen timer av ferien på Halden stadion. Alta, som tok sommerferie allerede forrige helg, har vunnet alle sine tolv kamper i avdeling 2.

Sjekk kampfakta her

Les mer om kampen her:
ha-halden.no
rbnett.no

Kampoppsett/tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 07.07.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge