Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Full pott mot Drøbak/Frogn

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden hadde ikke vunnet på de siste tre kampene, men spilte kanskje sesongens beste kamp da Drøbak/Frogn ble slått 2-1 på Halden stadion i ettermiddag!Se høydepunktene på Kvik-TV:Dette var en seier som smakte utrolig godt! Hver og en av Kviks elleve utvalgte la ned en enorm innsats, lagmoralen var nok en gang knallsterk og det var sjanser nok til å vinne med langt større sifre enn 2-1. Samtidig var Drøbak/Frogn nær ved å stjele med seg ett poeng i sluttminuttene.

Hjemmelaget fikk en drømmestart på matchen da Drilon Turkaj sendte en godt plassert markkryper til side for Glenn Arne Hansen til 1-0 etter bare fire minutter. Like etter holdt kaptein Dardan Mehmeti på å takle ballen i egne nettmasker, men Joacim Heier var med på notene.

Resten av omgangen var det gjestene som hadde ballen mye, men det var Kvik Halden som skapte sjansene. Store sjanser. Jonas Engebretsen, Josef Myhren Bouchleh, Harold Mufoncol, Almir Taletovic og ikke minst Jiress Suka Suka var centimetere unna å doble ledelsen. I sistnevnte situasjon traff ballen en uheldig Mufoncol som stod offsideplassert på målstreken.

Se bilder fra kampen her!

Det var ikke stort å melde fra de første 25 minuttene av andre omgang. Kvik Halden var svært disiplinerte, gode i forsvar og gode på overganger. 69 minutter var spilt da Jonas Engebretsen på finurlig vis klarte å smelle ballen over tverrliggeren fra fire meters hold. Men bare sekunder senere kom innbytter Fabian Andersen lekende lett gjennom Drøbak-forsvaret og doblet ledelsen til 2-0.

Andrè Bergdølmo tok umiddelbart grep og la om til tre forsvarsspillere. Minuttet før full tid kom også reduseringen ved Setar Salimi og nok en gang ble det en uhyre spennende innspurt på stadion. Drøbak var også nær utligning, men Kvik Halden red av stormen og kunne juble for tre deilige poeng!

Neste kamp er borte mot Kjelsås, neste lørdag kl. 16:00.

Sjekk kampfakta her

Les mer om kampen på:
ha.halden.no
oblad.no

Kampoppsett/tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 10.08.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge