Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kjelsås – Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Den 17. serierunden i Oddsenligaen står for tur, og Kvik Halden har muligheten til å klatre til 5. plass på tabellen med seier i bortekampen mot Kjelsås på lørdag. Kampstart på Grefsen kunstgress er kl. 16:00.Få med deg Kjelsås - Kvik Halden, lørdag 17. august kl. 16:00 på Grefsen stadion!

Kvik Halden fikk en fin opptur med 2-1-seier mot Drøbak/Frogn i forrige serierunde og går til møtet med Kjelsås proppfulle av selvtillit. Mot Drøbak/Frogn hadde Kvik Halden virkelig muligheten til å punktere kampen tidlig, men har fortsatt til gode å ta en komfortabel seier denne sesongen.

- Vi fikk en fin bekreftelse mot Drøbak på at vi stadig utvikler oss som lag og som enkeltspillere. Samtidig har vi et stort forbedringspotensial i enkelte faser av spillet, og de håper vi å se framgang på mot Kjelsås. Målet vårt er hele tiden å gå to steg framover uten å gå ett tilbake. Det betyr at det grunnleggende i laget i form av en god lagmoral, god balanse og et godt pasningsspill må på plass hver gang, og så ønsker vi å gradvis utvikle samspillet og relasjonene i angrepsspillet, sier Kvik-trener Nils Lexerød.

Kjelsås har elendig hjemmestatistikk og kun vunnet to kamper på Grefsen kunstgress, men Oslo-laget har også bevist at de kan ta poeng fra topplagene.

- Vi får helt sikkert en tøff kamp på lørdag også, mot et Kjelsås-lag som vant borte i forrige runde mot Asker. Vi har sett Kjelsås flere ganger i år og vet godt hva som møter oss, sier Lexerød.

I forrige møte mellom Kvik Halden og Kjelsås endte det 2-1 til hjemmelaget på Halden stadion.

Få med deg Kjelsås - Kvik Halden, lørdag 17. august kl. 16:00 på Grefsen stadion!

Kampoppsett/tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 16.08.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge