Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Rune Kjelvik overtar treningsgr. 2

Av Petter Jacobsen


Knut Malkenes og Morten Ahlsen har takket av etter strålende innsats med treningsgruppe 2. Rune Kjelvik har allerede overtatt ansvaret og ledet sin første økt med juniorene på Strupe på mandag.Bli med på åpne treninger med treningsgruppe 2. Les mer her!

Rune Kjelvik er et kjent fotballnavn i Halden. Han har fullført B-lisenskurs og har de siste årene trent mange av byens fotballspillere.

- Trenerkarrieren startet i Berg der jeg i løpet av 7 år trente flere smålag og opp til junior. Deretter var jeg 5 år i TTIF der jeg trente junior, senior, gutt og tre år med damelaget. Samtidig disse årene har jeg trent Østfolds kretslag 94 i tre år, 97 i to år og 98 i ett år, og jeg har også vært innom som trener på regionslaget, forteller Kjelvik.

Nå gleder han seg til å ta et nytt steg i trenerkarrieren som trener for treningsgruppe 2, hvor målet er å gi det beste trenings- og kamptilbudet til unge spillere (15-20år) med potensial for å bli toppspillere. Kjelvik vil ha hovedansvaret for treningsgruppe 2, juniorlaget i kamp og rekruttlaget sammen med Kent Hansen.

- Dette blir veldig spennende. Det har skjedd mye positivt i Kvik etter at Nils (Lexerød) kom. Jeg føler at jeg trenger å bli utfordra fotballfaglig etter å ha trent mange lag alene de siste årene, og jeg gleder meg til å lære av Nils. Jeg kjenner mange av spillerne fra tidligere og har allerede god oversikt over spillergruppa.Daglig leder Anders Viken er også tilfreds med at Kjelvik overtar treningsgruppe 2.

- Vi synes at dette er en spennende løsning og tror han vil fungere godt sammen med Nils og Kent i arbeidet inn mot A-laget, sier han.

- Jeg har fortsatt ambisjoner som trener og har takket ja til dette fordi jeg håper jeg kan utvikle meg videre. Jeg vil veldig mye og har et veldig stort fotballhjerte, og selvsagt et ekstra stort hjerte for fotballen i Halden, avslutter Rune Kjelvik.

Bli med på åpne treninger med treningsgruppe 2. Les mer her!

Følg Kvik Halden på Facebook!

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 19.11.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge