Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tap i målrikt oppgjør

Av Petter Jacobsen
Kvik Halden tapte 4-3 for Follo Fotball i dagens 2. divisjonsoppgjør i Ski. Det var ikke direkte ufortjent at Follo stakk av med seieren, men Kvik Halden hadde sjanser nok til å vinne. Det var den gamle ringreven, Kjell Roar Kaasa, som med sine to mål i 2. omgang, avgjorde kampen til Follos fordel. Det stod 1-1 ved pause.

Kvik Haldens forsvarsspill var bunnsolid gjennom hele vårsesongen, men i perioder i høst har laget slitt mer. 4 innslupne mål som i dagens kamp, gjør det vanskelig å vinne fotballkamper.

Kvik Haldens mål i 1. omgang ble scoret av Stein Petter Eidal. I starten av 2. omgang scoret Follo to raske mål og laget gikk dermed opp til 3-1. På slutten av kampen reduserte først Anders Viken til 3-2, men Follo svarte umiddelbart med ny scoring. Tam Thien Tran pyntet på resultatet helt på tampen av kampen slik at det hele endte 4-3 til Follo.


Nå er det en uke igjen av årets sesong og Kvik Halden har fortsatt muligheten til å runde 50 poeng. Da kreves det minst uavgjort mot Kongsvinger, men laget vil neppe være fornøyd om ikke det blir 3 poeng i avslutningskampen på Halden stadion.Publisert: 12.10.2002
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge