Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Juniorene slo Tune senior

Av Petter Jacobsen


Kviks juniorlag reiste til Sarpsborg torsdag kveld for å bryne seg på A-laget til Tune.Kvik hadde en kjempesjanse allerede i kampens første minutt som ble misbrukt, men etter 3 min satt Sondre inn 1 - 0 til Kvik etter en gave pakke fra en Tune forsvarer . De neste 10minuttene hadde Jørgen, Arber og Rodan sjanser til å øke ledelsen. Kampen jevnet seg ut og etter 18 min fikk Tune corner som endte med scoring. Resten av omgangen ble preget av lite godt spill, dårlig tempo og mye frakting av ball.

Det var tydelig at gutta hadde bestemt seg for å vise hva de hadde trent på i vinter. Det ble fart på både ball og bein og Tune hang rett og lett ikke med. Allerede i det 46. minutt kom den første store målsjansen men det varte til det 52.min før det ble scoring. Granit satt en pasning fra Halvor i mål til 2-1. 59 minuter og det burde vært 3 - 1 da Granit satt straffen rett på keeper etter at Jørgen hadde blitt felt.

Tune fikk ikke låne ballen mye etter pausen, men fikk en corner etter 75 min og det stod plutselig 2- 2, helt mot spillets gang. Kvik fortsatte å spille godt og bare 2 minutter etter at Tune utlignet plasserte Jørgen ballen bak Tunes keeper. Kviks fjerde mål for dagen kom etter 80 min etter en flott prestasjon av Erjon da han satt ballen i lengste hjørne. 5 minutter senere ville ikke Arber være dårligere en broren da han satt Halvors framspill i mål.

5 - 2 til Kviks juniorer i en kamp hvor det var en dårlig og en god omgang. Vil ikke fremheve noen i dag. Alle løftet seg mange hakk i 2. omgang.

Kvik stilte med følgende spillere fra start.
Daniel Ravneng - 46 min Enis Jasharaj
Erjon Shkodrani - 85 min Tomas R. Hansen
Jo Andre Hanssen
Andreas Jigarp
Fredrik Ellingsen
Jørgen Sande Johansen
Arber Shkodrani
Tomas Rosseland Hansen¨- 46 min Victor Demiri
Granit Merovci - 85 min Sondre K. Rørmyr
Sondre Kirkeng Rørmyr - 46 min Halvor Haugen
Rodan Akram

Følg Kvik Halden på Facebook!
Publisert: 28.03.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge