Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ny seier for juniorlaget

Av Rune Kjelvik

Juniorlaget vant sin andre seriekamp mot Gresvik 4-3 (2-1). En kamp Kvik Haldens krigere vant helt på tampen.

Juniorlaget spilte årets første hjemmekamp i KM-serien torsdag kveld. Motstander var Gresvik. Våre juniorer var høyt oppe etter at HSV var slått 8-0 i forrige kamp og det preget nok kampen - dette skulle bli lett match. Det har seg bare sånn at fotball fungerer ikke på den måten.

Kampen startet rotete med mange feilpasninger og lite "trøkk" fra Kviks spillere og Gresvik var helt på høyde med Kvik fra første spark på ballen. Kvik kom til et par store målsjanser alene med keeper de første minuttene, men presisjonen var ikke på plass. Etter flere halvsjanser til begge lag tok Kvik ledelsen 1 - 0 etter 16 min. Rodan satt ballen i nettet bak Gresviks keeper etter å ha blitt spilt fri av Markus. Etter 28 minutter på en kontring og vi er like langt 1 - 1. Første omgang ser ut til å ebbe ut med uavgjort men Viktor ville det annerledes og setter en ball fra Arber i mål i det 45. minutt. 2-1 til Kvik ved halvspilt kamp.Andre omgang fortsetter som første med mye feilpasninger og lite bevegelse. Alle skulle slå den avgjørende gjennombruddspasningen. I stedet for å gjøre det enkelt og spille seg til sjanser med enkle baller gjennom midtbanen og vinkle ut på kantene, ble det om og om igjen forsøkt med vanskelige lange baller rett fram i midten. Dette medførte brudd i mot og det var det som skjedde i det 68. minutt da Gresvik utlignet etter at Enis hadde reddet et skudd og returen ble satt i mål. Etter 70 minutter fikk Gresvik frispark ute på kanten og ballen ble headet i mål til Gresvik-ledelse 3-2. Det så ut til at dette ga våre gutter en vekker for nå bedret intensiteten seg. Men det gikk helt fram til det 87.min før Eric scoret etter klabb og babb foran Gresvik-målet. Nest sist på ballen var Philip.

Det så nå ut til å ende uavgjort, men Arber og Viktor ville det annerledes. I det 92. minutt la Viktor corner på Arbers hode. Et nydelig hodestøt og Kvik ledet kampen 4-3 (Var det kaldt der opp Arber?). Rodan fikk kampens siste store sjanse etter at han har driblet seg forbi 3 Gresvik-spillere og kom alene med keeper. Dessverre går skuddet utenfor. Dette ble også det siste sparket på ballen i denne kampen og Kvik Halden vant 4-3.

Det mest positive i dag var at det endte med seier til slutt i en kamp som må karakteriseres som årets svakeste. Vil egentlig ikke fremheve noen i dag, men skal jeg nevne noen må det være Tomas som er ut til å ha stigende formkurve og en frisk 2. omgang av Eirik.

Følgende spilte;

Enis Jasharaj
Fredrik Ellingsen - 46. min Eirik Horvath
Jo Andre Hanssen - 49 min Eric Chiluka
Andreas Jigarp
Philip Gule
Markus Olaussen - 46. min Halvor Haugen
Tomas Rosseland Hansen
Viktor Demiri
Arber Shkodrani
Granit Merovci - 70. min Anton Agersborg

Ubenyttet reserve:
Daniel Dehnes Ravneng

Hendelser:

16. min 1-0 Rodan Akram( assist Markus Olaussen)
28. min 1-1
45. min 2-1 Viktor Demiri (assist. Arber Shkodrani)
68. min 2-2
70. min 2-3
87. min 3-3 Eric Chiluka (assist Philip Gule)
92. min 4-3 Arber Shkodrani (assist Victor Demiri)

Gult kort til Rodan Akram og Gressvikspiller nr. 11

Neste kamp for juniorlaget er 29/5 - hjemmekamp mot Moss 2.

Tekst: Dag Olaussen
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 08.05.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge