Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Lexerød blir landslagstrener

Av Petter Jacobsen


Nils Lexerød gir seg i Kvik Halden etter sesongen og tiltrer 1. desember i stillingen som hovedtrener for J19-landslaget.Nå bytter treneren ut kampen om plasseringer i 2. divisjon med medaljejakt i EM og VM.

- Derfor er dette en oppgave som trigger meg veldig. Det er ikke mange områder i norsk fotball hvor man kjemper i verdenstoppen, men det gjør vi her, og resultatkravet til NFF er at J19 skal kvalifisere seg for både EM og VM.

Nils Lexerød kom til Kvik Halden før 2011-sesongen og var sportssjef i to sesonger før han overtok hovedtrenerjobben i 2013. Han synes det er vemodig å forlate klubben.

- Selvsagt er det vemodig, og det hadde vært mye enklere hvis vi hadde vært i mål med målsettinger og klart å skape en toppklubb. Jeg føler jeg gir meg før jobben er gjort, men samtidig er dette en mulighet som ikke kommer ofte. Denne gangen var det jeg som ble spurt og det var en sjanse jeg måtte ta.

Lexerød kommer til å lede Kvik Halden ut sesongen før han tiltrer på J19-landslaget.

- Fotballforbundet ønska at jeg skulle starte i august, men jeg er veldig glad for at jeg får fullføre sesongen i Kvik og avslutte på en bedre måte. Både spillerne og jeg er veldig innstilt på at vi skal gjøre en bedre andre halvdel av sesongen enn den første, sier Nils Lexerød - kanskje enda mer motivert til å avslutte sesongen med stil i Kvik Halden.

Følg Kvik Halden på Facebook!Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 01.08.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge