Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Juniorlaget slo Sprint 7 - 2

Av Dag Olaussen


Endelig ble det seier igjen til juniorlaget etter 2 frustreende kamper med et tap og en uavgjort.Ikke det at laget spilte så mye bedre i dag - det var bare det at nå ble det utelling på sjansene som ble skapt.

Det begynte i det 7.minutt. Kvik fikk frispark på venstrekanten på ca 20 meter. Halvor var eksekutør og satt ballen over keeper og inn i høyre hjørne. Neste mål kom ikke før omgangen begynte å ebbe ut. I det 42. minutt slo Viktor en flott stikkball til Rodan som fant nettmaskene bak Sprints keeper. Han hadde hatt et par fete sjanser tdligere i omgangen hvor han ikke klarte å score men nå var han sikker.

Andre omgang fortsatte som den første med Kvik som det førende laget Til tross for dette var det Sprint som fikk neste nettkjenning. Reduseringen kom etter 62 minutter, men 2 minutter senere ble Granit lagt ned i straffefeltet - straffe til Kvik. Rodan fintet ut keeper på straffesparket og det sto 3 - 1. Etter 69 minutter fikk en Sprintspiller ballen på 35-40 meter. Han tok med seg ballen framover uten at Kvikspillere fikk stoppet ham. Han fortsatte helt til bare Daniel var igjen og plasserte ballen forbi ham til 3 - 2. I det 77 min fikk en Sprintspiller se det røde kortet etter at han hadde lagt ned Kristian ureglementert 2 ganger i løpet av 2 minutter. I det 80.minutt var Viktor servitør igjen, denne gang var det Granit som ble spilt fri med et elegant hælspark. Granit skjøt først rett på keeper men han nikket returen i mål til 4 - 2. To minutter senere fikk Kristian ballen utenfor sekstenmeteren. Han tok med seg ballen mot mål og dro av et par spillere før han satt inn 5 - 2. Kristian var også neste målscorer for Kvik. Et langt legg fra Markus ble tredd videre av Rodan til Kristian og det står 6 - 2. Granit fikk sette spikeren i kista med 7 -2 scoringen. Igjen var det Viktor som var servitør.

En fullt fortjent seier. I dag ble det også uttelling på sjansene selv om det ikke løsnet helt før kampen var nesten slutt.
Neste kamp er borte mot Østsiden onsdag f.k.

Kampfakta:
7 min , 1 - 0 Halvor Haugen
42 min. 2 - 0 Rodan Akram - assist Viktor Demiri
60 min. 2 - 1
77 min 3 - 1 Rodan Akram (straffe)
69 min 3 - 2
80 min 4 - 2 Granit Merovci - assist Viktor Demiri
82 min 5 - 2 Kristian Seteklev
88 min 6 - 2 Kristian Seteklev - assist Rodan Akram
90 min 7 - 2 Granit Merovci - assist Viktor Demiri

Kort:
Kvik HFK
Rodan Akram (gult)

Sprint
1 Rødt (2 gule)


Kvik stilte følgende lag:

Daniel Dehnes Ravneng
Anton Agersborg
Petter Kjelvik (46 min. Jo Andre Hanssen)
Andreas Jigarp
Fredrik Ellingsen (86 min Halvor Haugen)
Halvor Haugen ( 45 min Granit Merovci)
Eric Chiluka
Victor Demiri
Markus Olaussen
Kristian Seteklev
Rodan Akram

Ubenyttet reserve:
Enis Jasharaj

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Dag Olaussen

Publisert: 01.09.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge