Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tap i siste hjemmekamp for sesongen

Av Christer Markgren


Skeid sjokkåpnet på Halden Stadion, og beholdt 0-1-ledelsen hele kampen.Kampen kan raskt oppsummeres med at Skeid tok ledelsen på et langskudd som var utagbart for Joacim Heier. Kvik Halden gjorde en god jobb med å ta initiativet i kampen, men til Skeid svarte med å forsvare seg solid, og dermed ble det ikke flere mål. Nærmest var Mathias Engebretsen som ikke fikk skikkelig treff fra kort hold og Almir Taletovic som hadde en heading som ble reddet på streken.

Kaptein Dardan Mehmeti var aktiv både defensivt og offensivt, og var innblandet i straffesituasjoner i begge ender av banen.

- Jeg synes jeg blir dytta i ryggen såpass når jeg er alene og kan score at det er straffe, men det er vanskelig for dommeren å se det, han kan ikke se alt. Situasjonen i andre enden skjer når jeg detter og han løper på meg. Jeg gjør i alle fall ingenting med vilje, så det er vanskelig å si om kunne vært straffe. Skeid skaper ikke stort mer enn målet, men vi skal vi vinne må vi score på sjansene våre. Vi er farlige, men har ingen skikkelig gode avslutninger. Det er scoringene som mangler, og det ser vi på målforskjellen vår.

Trener Nils Lexerød ledet sin foreløpig siste kamp på Halden Stadion, og ble i pausen takket av daglig leder Anders Viken for innsatsen i klubben. Nils var naturlig skuffet over resultatet, men var likevel førnøyd med mye:

- Jeg synes vi gjør en bra match, og spillerne viser en fin innstilling. Forrige helg var jeg fornøyd med innsatsen, i dag synes jeg det er mye bra spillemessig også. Vi skaper nok sjanser til at vi bør få med oss poeng, men samtidig viser kampen hvor laget har størst forbedringspotensial. Vi klarer ikke å omsette det ballinnehavet vi har i nok målsjanser, og vi klarer ikke å sette de målsjansene vi skaper. Det er ikke så veldig mye som skal til for at dette laget vinner en sånn kamp, og et har vært en god del av de kampene der i år. Det får vi håpe at de klarer å gjøre noe med før neste sesong, da vinner de fort mange flere matcher.
Les mer om kampen på:
Halden Arbeiderblad
Skeids hjemmeside

Sjekk kampfakta her!

Kampoppsett/tabell

Spillerstatistikk

Følg Kvik Halden på Facebook!
Tekst: Christer Markgren
Foto: Christer Markgren
Publisert: 18.10.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge