Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Vemodig avskjed for Lexerød

Av Petter Jacobsen


Det ble et vemodig avskjed for Nils Lexerød da Kvik Haldens A-lag med styre, støtteapparat og frivillige avsluttet 2014-sesongen med middag og hyggelig lag på Festningskroa i helga.Styreleder Bjørn Brevig åpnet avslutningsmiddagen med å oppsummere det som han ikke kunne legge skjul på hadde vært en skuffende fotballsesong. I mangelen på høydepunkter fra sesongen, trakk han fram den nye klokka på stadion som årets største lyspunkt. Til god latter fra forsamlingen.

Det var kvelden for oppsummering, takketaler og avskjedstaler. Den lengste var det Nils Lexerød som stod for. Kviks hovedtrener, som nå tar fatt på nye utfordringer som hovedtrener for J19-landslaget.

Lexerød fortalte at han hadde fått mange spørsmål den siste tida om det var vemodig å slutte i Kvik Halden. Han innrømte at verken den siste seriekampen (0-4 mot Follo) eller den siste treningsøkta i et forferdelig regnvær var spesielt vemodig.

Men da han stod der foran alle gutta, spillerne og menneskene han har jobbet med de siste fire årene ble det vemodig for treneren. ”Fotball er følelser” heter det, men for Lexerød betyr ikke det følelser til steder som Strupe, Halden stadion eller klubbhuset, men følelser til menneskene han har jobbet sammen med.

Lexerød takket sine nærmeste kollegaer spesielt.(Fra venstre på bildet.) Jon Ola Johnsen (oppmann og lagleder) for at han har holdt orden og styr på Nils på trening og kamp.

Kent Hansen (assistenttrener) for hans lojalitet og gode samarbeid.

Trine Lexerød (kone) for at hun har holdt orden og styr på hjemmebane.

Arild Hansen (oppmann og lagleder) for at hans prikkfrie jobb både på treningsfeltet og som reiseansvarlig.

Anders Viken (daglig leder) for at han i det hele tatt ble A-lagstrener.

Per Gunnar Halvorsen (økonomi- og administrasjon) for all den tid de to har vært fotballfaglig uenige, men også for samarbeidet på kontoret.

Anders Fladeby (fysisk trener) og Bjørn Tore Karlsen (mentor) ble også takket for samarbeidet, men de klarte å snike seg unna bildet.

Følg Kvik Halden på Facebook!Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 03.11.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge