Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kjelvik fortsetter i tr.gruppe 2

Av Petter Jacobsen


Rune Kjelvik har vært innom tenkeboksen, men har nå bestemt seg for å ta hovedansvaret for treningsgruppe 2 også i 2015.



Kvik Halden FK har som mål med treningsgruppe 2 å gi det beste trenings- og kamptilbudet til unge spillere (15-20 år) med potensial for å bli toppspillere og er derfor veldig glade for at Rune Kjelvik er med videre.

Kjelvik skal, i tillegg til det daglige treneransvaret for treningsgruppe 2, fungere som spillerutvikler med hovedansvar for de som er nær a-lagsspill, og han skal lede både junior- og rekruttlaget i kamp.

- Det virker spennende med Glenn (Ståhl) og hva han står for, vi har mange genuint like tanker. Så kom Kvik opp med en totalløsning som passet meg. I tillegg viser klubben vilje til å ta tak i de aspektene jeg mente var mangelfulle. Tror at dette kan være en ny start for klubben, som kan gjøre at de frigjør et hittil uforløst potensial, sier Rune Kjelvik.

Følg Kvik Halden på Facebook!




Publisert: 16.12.2014
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge