Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Full fart på FFO!

Av Petter Jacobsen


I januar startet Kvik Halden sin egen fotballfritidsordning - et tilbud til jenter og gutter fra 6-10 år (1-5 klasse).Ordningen har som målsetning å gi elevene et utvidet tilbud for utvikling av kropp og sinn, med fotballen som en rød tråd. Her er det ikke plass til datamaskiner, nettbrett og spillkonsoller – men fysisk aktivitet som står i fokus. I tillegg samarbeider klubben med skolene i nærområdet med holdningsskapende arbeid som gjensidig respekt og solidaritet, antimobbing, kosthold og hygiene.

Fotball er hovedelement i læringen og aktiviteten er en blanding av frilek og organisert trening som skal gi eleven passende utfordringer. Det er mer organisert trening for 8, 9 og 10 åringene enn for de minste. Det forutsettes at de spiller fotball i en av byens klubber, men det stilles ingen krav til om man er medlem i Kvik Halden FK .

Instruktørene er fra klubbens a-lag og er dyktige trenere som skal sørge for at barna får et godt utbytte både sosialt og fotballmessig. En av disse er Nikola Ladan (bildet), Kvik Haldens nysignerte midtbanespiller.

Fotballfritidsordningen har base på klubbhuset på Strupe. Aktivitetene foregår i utgangspunktet utendørs, men klubben disponerer også gymsalen på Strupe.

En dag på fotballfritidsordningen inneholder både leksehjelp, et felles måltid og aktivitet.Følg Kvik Halden på Facebook!
Publisert: 04.02.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge