Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Seier 3-0 for juniorlaget i første treningskamp

Av Rune Kjelvik

Juniorlaget møtte Lervik i sesongens første treningskamp. Kvik Haldens juniorer hadde full kontroll og vant komfortabelt 3-0. Debutant Kristian Strøm noterte seg i målprotokollen.

Til tross for en noe skadepreget tropp, mønstret juniorlaget 14 spillere denne søndags kvelden. Laget har trent bra den siste måneden og vi var spente på hvor mye dette ville prege tempoet i kampen.

Kvik Halden startet som planlagt med høyt press og vi tok tak i kampen allerede fra avspark. Vi vant ball høyt i banen og skapte endel sjanser de første 10 minuttene. Lervik måtte slå langballer for å unngå presset vårt. Nærmest scoring var debutant Kristian Strøm, som fra 20 meter satt et frispark helt i vinkelen, men ballen ville ikke inn. Vi radet opp sjanser på løpende bånd, men var for upresise den siste tredjedelen. Etter 22 minutter kom endelig uttellingen. Kristian Seteklev kommer seg flott rundt på høyre kamt og finner navnebror Kristian Strøm foran mål. Strøm triller kontrollert inn til 1-0. Bare 8 minutter senere er det Granit som er siste mann på ballen etter gjennomspill av Kristian Strøm. Stillingen 2-0 stod seg til pause.

Vi foretar våre planlagte bytter og starter 2 omgang med å ha mye ball. Våre motstandere begynner å kjenne tempoet og vi får stadig større rom å angripe i. Mange gode kombinasjoner på vår høyre kant fører til et tosifrig store målsjanser, men uten at ballen havner i mål. Vi måtte vente helt til det 80. spilleminutt før Halvor Haugen finner nettmaskene etter et flott skudd fra ca. 18 meter. Granit var servitør.

Alt i alt et godkjent første treningskamp som viser at vi er på rett vei. Samtidig ser vi at tiden fremover må benyttes godt for å komme opp i den kvaliteten vi etterstreber.

Kvik Halden stilte med følgende mannskap:
Daniel
Anton (45 min)
Erjon (90 min)
Andreas (90 min)
Tobias (50 min)
Granit (90 min, 1 mål, 1 assist)
Artin (45 min, gult kort)
Markus Sjømo (90 min)
Kristian Strøm (90 min, 1 mål, 1 assist)
Kristian Seteklev (75 min, 1 assist)
Rodan (75 min)
Markus Olaussen (45 min)
Halvor (45 min, 1 mål)
Arber (45 min)
Besfort (45 min)

Vi takker dommer Cato Letting for god dømming.

Tekst: Rune Kjelvik
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 09.02.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge