Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Skal få barnefotballen på rett kjøl

Av Petter Jacobsen


Nå blir det orden i barnefotballen! Det er med glede vi kan meddele at Marthe Österman er engasjert som klubbens nye barnefotballkoordinator.Marthe Österman har vært koordinator for blant annet guttelaget og har i lengre tid vært engasjert i klubben. Hun har vist seg som en ryddig og svært engasjert person som ikke er redd for å ta i et tak.

Derfor er vi også veldig glad for at hun ønsket å ta på seg ansvaret som barnefotballkoordinator.

- Joacim (Heier) virker som en dyktig fyr, og han har overbevist meg om at det endelig er noe veldig bra på gang i klubben. Jeg takket nei etter første møte fordi jeg ikke fikk følelsen av at ting var nok gjennomtenkt, men så viste det seg at Joacim hadde masse tanker, ideer og konkrete gjennomføringsplaner. Da var det lett å si ja, sier Österman.

Målet for barnefotballen (5-12 år) er at både barn og voksne skal føle seg sett og ivaretatt. Disse barna representerer framtida og er svært viktige for klubben.

Barnefotballkoordinatoren skal først og fremst fungere som et bindeledd mellom daglig leder og de ulike trenere/lagledere i barnefotballen og skal i tillegg aktivt bidra med å utvikle klubbens tilbud innen barnefotballen (5-12 år).

Koordinatoren skal også bidra til å skape et godt miljø både sosialt og utviklingsmessig innenfor klubbens barnefotballtilbud.

Følg Kvik Halden på Facebook!
Publisert: 09.02.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge