Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

God 2. omgang sikret 3-1 seier over Moss

Av Rune Kjelvik

Juniorlagets andre treningskamp endte til slutt med en fortjent 3-1 seier over det nedrykkede interkretslaget fra Moss. Målscorere var Adrian Gjerlaugsen, Markus Olaussen og Kristian Strøm.

Etter 3 - 0 seieren mot seieren mot Lervik i Østfoldhallen for 3 uker siden var det i dag klart for årets andre treningskamp. Motstander var Moss som rykket ned fra interkrets etter forrige sesong.

Kampen startet med et spilleovertak til Kvik uten at det kom til store målsjanser. Etter 18 min. kom Moss med en kontring og de scorer på sin første målsjanse. Omgangen ebber ut med dette resultatet selv om Kvik skapte noen målsjanser - blant annet var Tobias alene med keeper uten at det ble scoring.

Kvik tok initiativet i kampen fra første sekund i andre omgang og vi ventet bare på at scoringene skulle komme. Vi måtte vente i 16 minutter da Markus snappet et tilbakespill og trillet ballen forbi Mosse-keperen til 1 - 1, Våre juniorer fortsatte å skape sjanser men det varte helt til det 88. minutt før Kvik tok ledelsen. Kristian flikket et skudd fra Adrian til 2 - 1 ledelse.

Kun 2 minutter senere i kampens siste minutt var rollene byttet om. Adrian scorer etter å ha blitt spilt fri av Kristian og fastsetter dermed resultatet til 3 - 1 seier for Kvik HFKs juniorer.

Trenerteamet er spesielt fornøyd med hvordan spillerne responderte på pausepraten og at vi presterte såpass bra i 2. omgang. Moss fikk ikke låne mye ball og vi kjørte tidvis over gjestene fra Moss. Med litt mer flyt kunne vi ha scoret et 3-4 mål til, avslutter trenerne.

Dette var en lagseier men vil allikevel nevne våre to debutanter Daniel Austerheim og Kevin Gnaly som begge gjorde det bra til tross for at Daniel ikke har spilt en kamp som keeper på 2 år og Kevin ikke spilt kamp på 3 år.

Neste kamp for juniorlaget er 8/3 på Strupe mot Trosvik.

Kampfakta

Strupe Kunstgress.

Dommer: Thomas Lilleby

Kvik HFK jr - Moss FK jr. 3 - 1

0 ¨- 1 - 18 min
1 - 1 - 61 min - Markus Olaussen
2 - 1 - 88 min - Kristian Strøm - ass. Adrian Gjerlaugsen
3 - 1 - 90 min - Adrian Gjerlaugsen - ass. Kristian Strøm

Kvik Halden FK stilte med følgende lag:

Daniel Austerheim
Philip Gule
Andreas Jigarp
Kevin Gnaly (70 min. Jo Andre Hanssen)
Sindre Ottestad Hanssen
Tobias Back (60 min. Halvor Haugen)
Kristian Strøm
Markus Olaussen
Besfort Shala (60 min. Adrian Gjerlaugsen)
Granit Merovci
Rodan Akram

Tekst: Dag Olaussen
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 01.03.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge