Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Imponerende serieåpning av juniorlaget

Av Rune Kjelvik

Juniorlaget serieåpnet mot det antatte topplaget Trosvik på Strupe søndag 12.4. Våre gutter eide kampen fra første spark og vant 3-0 på en meget overbevisende måte. Kviks mål ble scoret av Adrian Oliver Gjerlaugsen (1) og Granit Merovci (2). Både Sindre Ottestad Hansen og Markus Olaussen leverte en bunnsolid kamp.

Kviks juniorer spilte i ettermiddag årets første seriekamp i 1.divisjon for junior. Kampen gikk på Strupe og Trosvik IF var motstander. Det er i år ny serieordning hvor de beste lagene i kretsen er plassert i 1. divisjon hvor det blir spilt dobbel serie og ikke KM kvalifisering og sluttspill på høsten som tidligere.

Kvik tok iniativet i kampen fra start og spilte seg til flere halvsjanser og etter 10 min. sendte Rodan ballen ut til Adrian som klinte til og ballen satt i nettet bak Trosviks keeper til 1 - 0 ledelse. Kvik fortsatte å styre kampen og spilte seg til sjanse på sjanse men avslutningene var for svake og 1 - o til Kvik sto seg til pause.

2. omgang fortsatte som den første med mye godt spill fra Kvik men det lyktes ikke å sette prikken over i-en før i det 65. minutt før det ble scoring. Kvik fikk frispark ute på venstrekanten og Kristian slo ballen og Granit møtte på bakerste stolpe og det sto 2 - 0 i målprotokollen. Trosvik prøvde etter dette å presse høyere hvilket ga Kviks angripere stort bakrom og undertegnede var sikker på mål flere ganger men bare manglende nøyaktighet i avlutningene hindret scoring inntil Rodan kom på et gjennomløp og så at Granit var i enda bedre scoringsposisjon og uegoistisk slo han ballen til ham som trillet ballen i mål. Flere mål ble det ikke men en fortjent 3 - 0 seier i første kamp gir store forhåpninger om fortsettelsen. Dagens kamp var en lagseier - alle gjorde en flott innsats. Neste kamp er allerede førstkommende onsdag borte mot Lervik.

Kampfakta.

1 - 0 10. min Adrian Gjerlaugsen, ass. Rodan Akram
2 - 0 65. min Granit Merovci, ass. Kristian Strøm
3 - 0 75. min Granit Merovci, ass, Rodan Akram

Gule/ røde kort:
Gult kort til Kviks Jo Andre Hanssen og Rodan Akram - 2 gule til Trosvik,

Kvik Halden FK stilte med følgende lag:

Enis Jasharaj
Sindre Ottestad Hansen
Andreas Jigarp
Jo Andre Hanssen
Philip Gule (88.min. Henrik Dahl)
Tobias F Back (78.min. Besfort Shala)
Kristian Strøm
Markus Olaussen
Adrian Gjerlaugsen (63. min. Marcus Sjømo Ericsson)
Granit Merovci
Rodan Akram

Ubenyttet reserve: Kevin Gnaly

Tekst: Dag Olaussen
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 12.04.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge