Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ny seier for juniorlaget

Av Rune Kjelvik


Til tross for 3 kamper på 4 dager, fortsetter juniorlaget å vinne fotballkamper. I kveld var det Lervik som var motstander og Kviks unge krigere vant fullt fortjent 2-0. Målene ble scoret av Andreas Jigarp og Granit Merovci. Laget har ennå ikke sluppet inn mål i serien.

Kviks juniorer spilte onsdag kveld bortekamp mot. Lervik, et lag som plasserte seg foran Kvik på tabellen i fjor. Kvik tok umiddelbart kommandoen i kampen og styrte banespillet. Til tross for dette kom Lervik på noen kontringer som kunne blitt farlige. Lervik spiller en enkel fotball med lange klareringer fram hvor de håper at motstanderens forsvarere er i ubalanse. Andreas og Kevin hadde noen få problemer med dette tidlig i kampen men fikk rettet opp i dette etterhvert. Kvik spilte seg til flere sjanser men dårlige avslutninger gjorde at vi måtte vente til det 15. min. før ballen lå i nettet bak Lerviks keeper. Halvor la et perfekt innlegg fra høyre som Andreas møtte perfekt på bakerste stolpe til ledelse 1 - 0.

Kvik var det beste laget resten av omgangen samtidig som avslutningene fortsatte å være av det dårlige slaget hvilket medførte at omgangen endte med 1 - 0 ledelse til Kvik.

Hadde Kvik vært det beste laget i 1. omgang ble det totalt overkjøring i 2. omgang og det var utrolig at det kun ble scoret ett mål i resten av kampen.. Stakkars Daniel hadde problemer med å holde varmen arbeidsledig som han var. Kampens andre mål kom også etter 15 minutter i denne omgangen. Kvik fikk frispark fra høyre ca 35-40 meter fra Lerviks mål. Kristian slo frisparket inn til Granit som ekspederte ballen i mål til 2 -0 ledelse. Til tross for det enorme dominansen i banespillet ble det ikke flere scoringer hvilket var ganske utrolig og skyldtes uvanlig dårlige avslutninger fra Kviks spillere selv om Lerviks keeper skal få kredit for flere gode redninger.

Konklusjonen etter dette blir at det var en godt gjennomført kamp men at vi nå må hjem til Strupe for å trene avslutninger.

KAMPFAKTA.

Lervik IF - Kvik Halden FK

15 min 1 - 0 Andreas Jigarp assist Halvor Haugen
60 min 2 - 0 Granit Merovci assist Kristians Strøm

Kvik Halden FK stilte med følgende lag:

Daniel Dehnes Ravneng
Tobias Back (78. min. Henrik Dahl)
Kevin Gnaly
Andreas Jigarp
Philip Gule
Adrian Gjerlaugsen (78. min Besfort Shala)
Halvor Haugen
Artin Awihangi (60. min Markus Olaussen)
Kristian Strøm
Rodan Akram (78. min. Marcus Sjømo Ericsson)
Granit Merovci

Ubenyttet reserve:
Jo Andre Hansen (p,g,a. 2x 90 min. søndag/mandag)

Dommere
Terje Ølmheim, Murat Serhasoglu, Kenneth Skoglund

Tekst: Dag Olaussen
Foto: Dag Olaussen
Publisert: 16.04.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge