Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Solid seier mot Ørn Horten

Av Christer Markgren


I årets første hjemmekamp tok Kvik Halden FK ansvar fra start, scoret tre flotte mål og sikret dermed årets første trepoenger i Oddsenligaen. Målscorere var hjemmelaget var Harold Mufoncol, Drilon Turkaj og Almir Taletovic.Hjemmelaget hadde tydeligvis fått klare instrukser fra trener Glenn Ståhl, og var i motsetning til i de to foregående kampene i kampmodus fra første spark. De to første målene sto kantspillerne Harold Mufoncol og Drilon Turkaj for, med hver sin iskalde avslutning alene med Ørns keeper. Kvik hadde også flere andre sjanser i omgangen, men 2-0 står seg til pausen uten at Ørn har annet enn dårlige skuddforsøk å komme med.

Andre omgang startet friskt for Kvik HFK, med en flott scoring fra Almir Taletovic. Han får lurt seg vekk på en corner, og er den eneste som står på bakerste stolpe der ballen faller ned. – Jeg trodde det var frispark eller noe sånt, sa Almir etter kampen. – Jeg kom meg bort fra min «gubbe» og tenkte «hvor er han som skal dytte meg»? Jeg nikket den inn og så rundt meg, det var ble dømt mål. Det er godt å få scoret det første målet i serien for i år.

Resten av omgangen ble noe roligere, og den siste delen av kampen fikk Ørn lov til å presse, men kom til få sjanser. Det var ikke trener Glenn Ståhl helt fornøyd med: - Første omgang er vi bra, der slipper vi ikke til en målsjanse. I andre omgang gjør vi en del valg som ikke er så gode som de pleier å være. Det kan hende vi får en falsk trygghetsfølelse, men vi skal ikke gi Ørn muligheten til å ha så mye ball som de har. Men; det er første kampen på hjemmebane for sesongen, og den gode følelsen av å vinne her er det vi skal ta med oss videre.

Skåret i gleden på en ellers god dag var at Ole Strømsborg fikk seg en smell i foten som gjorde at han ble byttet ut midt i andre omgang. – Jeg vet ikke helt hva det er, jeg har fått en hevelse, men ellers er det ingenting å se, sa Ole på vei til garderoben. – Vi får se an Sprint-kampen neste helg, men til cupkampen mot Fredrikstad er jeg klar, uansett hvordan foten ser ut.

2.runde i Oddsenligaen 2015. Foto: Christer Markgren

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 26. april 2015


Sjekk kampfakta her!

Følg Kvik Halden på Facebook!
Tekst: Christer Markgren
Foto: Christer Markgren
Publisert: 26.04.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge