Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

NM junior: Skapte spenning mot Follo

Av Rune Kjelvik


1. mai var første runde i NM og Kvik Haldens juniorer møtte Follo på bortebane. En meget godt gjennomført kamp, endte dessverre med 0-2 tap. Dette var en solid oppreisning etter fadesen mot Sprint, oppsummerte trenerne.

Kviks juniorer møtte i ettermiddag Follo til cupkamp på kunstgresset i Ski. Etter solide kamper i de to første serierundene
gikk gutta på et braktap borte mot Sprint i en kamp hvor alt som kunne gå galt gikk galt så både spillere, trenere og ledere var spente på hvordan dette ville påvirke dagens kamp.

Det begynte ikke så bra da Halvor ble skadet allerede på oppvarmingen Kampen startet med forsiktighet fra begge lag med god organisering i det defensive spillet. Follo trillet mye ball på tvers på egen banehalvdel og skapte lite fremover. Kvik lå og ventet og kom på kontringer men klarte heller ikke å komme til store sjanser før Kevin headet en corner kun millimetere uten for krysset. I stedet ble det Follo som gikk opp i 1 - 0 ledelse kun sekunder før halvtidshvilen ved sin spiller nr. 9.

Andre omgang ble mye lik den første. Kvik lå kompakte og kom på noen hurtige overganger mens Follo fortsatte å trille ball på tvers og de få skuddene som kom hadde Daniel full kontroll på. 1 - 0 sto seg helt til det 84. min. da Follo fikk frispark på 16.5 meter. Daniel satt opp mur men frisparkeksekutøren satt dette rett i mål til Follo-seier 2 - 0. Hva skjedde med muren?Selv om det ble tap kan guttene være fornøyde med innsatsen. Det ble tross alt skapt nok sjanser til at det med litt flaks kunne endt med seier. Erjon hadde et frispark som strøk utsiden av stolpen på stillingen 1 - 0 i tillegg til Kevins heading og det burde vært dømt straffe til Kvik etter en hands på en Follospiller.

Kampfakta:

Follo FK jr - Kvik Halden FK jr. 2 - 0

1 - 0 45. min
2 - 0 86. min

3 Gule kort til Kvik( Rodan. Markus, Philip og Kevin)
1 Gult kort til Follo

Kvik stlte med følgende lag:

Daniel Dehnes Ravneng
Erjon Shkodrani
Kevin Gnaly
Andreas Jigarp
Sindre Ottestad Hansen (fra 73. min Anton Agersborg)
Granit Merovci
Kristian Strøm
Marcus Sjømo Ericsson (fra 25. min Tobias Fjeldstad Back)
Markus Olaussen (fra 62. min Besfort Shala)
Philip Gule (fra 85. min Henrik Dahl)
Rodan Akram (fra. 86. min. Jo Andre Hanssen)

Halvor Haugen (skadet på oppvarming)Arena Ski kunstgress.


Tekst: Dag Olaussen
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 03.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge