Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Rekruttene tapte for Rakkestad

Av Rune Kjelvik


Rekruttlaget tapte 3-0 for Rakkestad i kveldens kamp på Rakkestad kunstgress. Vi spiller egentlig en god kamp, men savner dessverre å få uttelling på våre målsjanser. Der var Rakkestad mye mer effektive, oppsummerte trenerne.


Kvik startet kampen klart best men det var Rakkestad som tok ledelsen etter 25 minutter. Rakkestads venstrekant kom seg fri og på innlegget var Arber uheldig og satt ballen i eget mål. Kvik fortsatte å kontrollere kampen resten av omgangen uten å få ballen i mål bak Rakkestad keeper.

Dardan og Jiress ble erstattet i pausa men Kvik fortsatte å trille ball. Rakkestad spilte en veldig primitiv fotball med lange baller fra forsvaret over midtbanen hvor de satset på at raske angrepsspiller skal vinne løpsdueller og dette var også respeten for Rakkestads 2 mål i andre omgang. Etter 59 minutter resulterte en lang ball i corner hvor Kviks forvarer lot en Rakkestadspiller stå helt fri på bakerste stolpe og det sto 2 - 0. Etter 71 minutter kommer en ny lang klarering over Kviks forsvar. En Rakkestadangriper får drømmetreff og det står 3 - 0.

Rakkestad spiller som sagt en primitiv fotball men det var det som ga dem seieren mot Kviks rekrutter i kveld men Kvik må bare fortsette å spille sin fotball så kommer resultatene etter hvert.

- Jiress Suka Suka spilte en ny god kamp sentralt på midtbanen og var bidragsyter i 1. omgang. I tillegg til dette var det flott å se Niklas Kalmar tilbake på banen igjen etter skade og han leverte en godkamp. Bakerst hadde egentlig ikke Enis Jashari for mye å gjøre, men hadde noen flotte redninger på slutten av kampen, avslutter Rune Kjelvik.

Kampfakta

Rakkestad IF - Kvik Halden 2 3 - 0 (1 - 0)

Kvik stilte med følgende lag:

Enis Jasharaj
Niklas Kalmar (fra 68. min. Sindre Ottestad Hansen)
Arber Shkodrani
Dardan Mehmeti (fra 46. min Jo Andre Hanssen)
Erjon Shkodrani
Markus Olaussen (fra 80. min. Anton Agersborg)
Jiress Suka Suka (fra 46. min. Kristian Strøm)
Kristoffer Sternfors
Granit Merovci (fra 74. min Tobias Back)
Jørgen Sande Johansen
Rodan Akram

Tekst: Dag Olaussen
Foto: Rune Kjelvik
Publisert: 05.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge