Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Gammel rival gjester Halden Stadion på søndag!

Av Administrasjonen


Fram Larvik er laget som snøt Kvik Halden for opprykket i 2008, på søndag kommer de til Halden for å utfordre våre gutter om poeng!

Fram Larvik er av mange tippet høyt på tabellen i årets 2. divisjon, noe som stemmer bra med lagets egen ambisjon og målsetting.
Til nå i sesongen har de skuffet noe, og står foreløpig med 4 poeng etter 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap.

Klubben satser ganske tungt mot opprykk og har i vinter hentet inn flere spillere fra både fjernt og nært som i utgangspunktet bør være solide forsterkninger på dette nivået.
I motsetning til vårt eget lag hvor hele 17 av 21 spillere er fra Halden eller en av nabokommunene, består Fram Larvik sitt lag av mye spillere fra det store utland.
Trener er ikke ukjente Petter Belsvik som i en årrekke var notorisk målscorer i Tippeligaen.

Fram Larvik spilte på onsdag 2. runde i NM mot Sandefjord, en kamp de til slutt tapte knepent 1-0.

Kvik Halden har hatt en god sesongstart, 7 poeng på 3 kamper og avansement til 3. runde i NM står definitivt til godkjent.
Onsdag ble som kjent FFK sendt ut av cupen etter straffesparkkonkurranse og det blir interessant å se hvor flinke spillerne er til å nullstille etter bragden.
Oppgjøret mot FFK viste nok en gang at laget er meget godt trent, utover kampen var det tydelig at Fredrikstadspillerne hadde mindre å gi enn Kvik Halden sine spillere. Dette blir en nøkkelfaktor i søndagens kamp hvor det nok en gang må løpes mye!

Troppen er, som den har vært i hele år, fortsatt skadefri. Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen kan velge mellom 21 topp motiverte spillere i god form. Etter å ha rullert mye blant spillerne og byttet mellom formasjoner blir det spennende å se søndagens oppstilling, både hvem som får sjansen fra start og hvordan de stiller opp!

Kampstart er klokka 1700, vi håper så mange som mulig kommer og støtter Kvik Halden!


Foto: Christer Markgren
Publisert: 08.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge