Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Spennende utfordring for Kvik Halden 16. mai!

Av Administrasjonen


På lørdag drar Kvik Haldens a-lag til Raufoss Storhall for å møte serieleder Raufoss i Oddsenligaen. En god og interessant kamp for Haldens beste lag.

Raufoss var før sesongen plukket ut som ett av de lagene som potensielt kunne være med å kjempe helt i toppen av årets 2. divisjon. Så langt har de også klart det med bravur, 4 seire på 4 forsøk er status til nå.

Hele 17 mål har de scoret, og kun 2 er sluppet inn.
Det skal nevnes at deres 12 poeng og 17 scorede mål er sanket inn mot lag som til nå sliter helt i bunnen av tabellen.
Raufoss har slått Moss, Nybergsund/Trysil, Strømsgodset 2 og Gjøvik/Lyn. Flere av disse lagene var før sesongen utpekt som sterke lag, men bortsett fra Moss så har disse lagene knapt tatt poeng hittil.

Kvik Halden hadde i utgangspunktet en helt motsatt seriestart, de skulle møte lag som var sett på som svake i denne avdelingen, men seriestarten har vist at de kan være med å konkurrere.
Kvik Halden har slått Ørn-Horten, Sprint/Jeløy og Fram Larvik, i tillegg til uavgjort mot Lørenskog.
Av disse var det Fram Larvik som ble sett på som den vanskeligste motstanderen, men til nå er de det eneste av lagene Kvik Halden har møtt som befinner seg på nedre halvdel av tabellen.
Det er selvfølgelig veldig tidlig i sesongen, og det det blir mest sannsynlig store forandringer i hvor de forskjellige lagene i vår avdeling befinner seg på tabellen før vi er ferdige i slutten av oktober.

Kvik Halden sin seriestart har som nevnt vært god, men kunne ut i fra spill og sjanser faktisk vært enda bedre. Uavgjort borte mot Lørenskog i seriestarten var et brukbart resultat, men her burde definitivt Kvik Halden hatt med seg 2 poeng til.
I tillegg ble kampen mot Fram Larvik sist helg unødvendig spennende i sluttminuttene, mengder av brente sjanser og et feilaktig annullert mål på stillingen 2-0 burde og kunne avgjort kampen for Kvik Halden, men i stedet fikk Fram en billig redusering og siste del av kampen ble dermed en nervepirrende affære.

Raufoss blir en ny test for Kvik Halden på hvor godt laget er.
Kampen blir spilt i treningskampomgivelser inne i Raufoss Storhall, og kampstart er 1600 på fotballens egen festdag, 16 mai!

Vi ønsker guttene våre lykke til!

Foto: Christer Markgren
Publisert: 14.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge