Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden med god prestasjon, men ufortjent tap mot Raufoss

Av Administrasjonen


Kvik Halden spilte en god kamp, og burde hatt med seg minimum 1 poeng fra dagens toppoppgjør mot Raufoss.
Dessverre hadde ikke laget marginene på sin side, og etter 75 minutter får hjemmelaget ett drømmetreff fra 25 meter som avgjør kampen.


Bilde: Oskar Sverrison illustrerer følelsen av å være på høyde spillemessig, men likevel tape mot RaufossRaufoss har startet sesongen godt og laget har peilet seg ut som en sterk kandidat til opprykket.
Laget er høyreist, fysisk robust og godt organisert.
Spesielt på dødball er laget vanskelig å stoppe, i tillegg er laget med sine raske kanter farlige på kontringer. En vrien motstander for de fleste lag i avdelingen å møte.

Kvik Halden hadde før kampen ikke tapt på 3 måneder, og av 2015 sine hittil 16 kamper var 14 vunnet, 9 av kampene gikk laget av banen uten baklengs. Dermed dro Kvik Halden til Raufosshallen med selvtillit og tro på en god prestasjon.
Etter en meget god start på sesongen i serie og cup skulle bli spennende å se hvor godt de klarte seg mot lederlaget i avdelingen.

Første omgang er jevnspilt med flere halvsjanser til begge lag, Raufoss har en stor mulighet som ender i stolpen, samt en korrekt annullert scoring på dødball.
Kvik Halden skapte to store muligheter i første omgang, begge helt mot slutten. Spesielt Jiress Suka Suka kommer til å ergres over sin mulighet når han banket ballen like over fra kort hold etter en corner, mens Bjørn Berglund var centimetere unna å gjøre 1-0 på et godt skudd fra 16 meter.

Andre omgang er det Kvik Halden som styrer, mens Raufoss legger seg lavere i banen.
Raufoss får allikevel omgangens første mulighet, men avslutningen blir for svak.
Kvik Halden skaper deretter flere gode muligheter, nærmest er Martin Hoel Andersen når han krangler ballen forbi keeper, men en Raufosspiller får med nød og neppe klarert ballen vekk fra streken.
Brice Wembangomo er svært nærme å snappe et tilbakespill fra en litt for tålmodig keeper halvveis i omgangen, men klarer til slutt bare å blokkere ballen til 5-meter.
Brice har også en stor mulighet til å score rett etterpå, men keeperen redder og returen blir blokkert utenfor.

Etter 75 minutter, i en periode hvor Kvik Halden kontrollerer kampen mer og mer, kommer avgjørelsen når Raufoss har frispark, den klarerer Kvik Halden, men i returrommet står en Raufossspiller og klinker til på halvspretten fra 25 meter. Ballen suser opp i krysset, en fantastisk scoring!
Kvik Halden hadde god kontroll defensivt, og slapp som vanlig til lite sjanser, men slike drømmetreff er det vanskelig å gardere seg mot.

Etter dette klarer ikke Kvik Halden å skape noe særlig trykk på hjemmelaget, og med siste spark på ballen øker Raufoss til 2-0 når Kvik Halden har sendt det meste av spillere i angrep for å jakte utligning.

Kjedelig resultat for Kvik Halden som hadde fortjent mer, men laget tar med seg en god prestasjon man kan bygge videre på.
Raufoss troner nå alene på tabelltoppen, og laget virker å ha både spillere, organisering og flyt til å bli værende der.

Oppsummert står Kvik Halden med 10 poeng på sesongens 5 første kamper, det kunne vært mer, men uansett et godt poengsnitt en prestasjonmessig god åpning på sesongen for Haldenserne.

Neste mulighet er mandag 25 mai når Notodden kommer til Halden Stadion.

Les mer om kampen på:
Halden Arbeiderblad
Raufossfotball.no

Sjekk kampfakta her!

Følg Kvik Halden på Facebook!Foto: Christer Markgren
Publisert: 16.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge