Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

A-laget klare for kamp mot Notodden!

Av Administrasjonen


Etter en beinhard treningsuke er Kvik Halden klare for å ta imot Notodden på Halden Stadion, kan laget følge opp de gode prestasjonene i sesonginnledningen? Svaret får du mandag klokka 1800.


Notodden kommer til Halden etter en noe skuffende innledning på sesongen, laget er ansett som et av de sterkeste i avdelingen, men ligger til nå beskjedent plassert på 9. plass med 5 poeng.
Toppnivået til laget er allikevel utvilsomt godt, noe de beviste i cupens 2. runde ved å slå ut 1. divisjonslaget Jerv på hjemmebane.

Laget er satt sammen av en miks mellom ungt og meget rutinert. Spillere som Borgar Velta, Lars Lien, Kamal Saaliti, Tor Mattis Kåven og Morten Fevang er alle passert 30 år med god margin, og står i sterkt kontrast til Kvik Halden sitt unge mannskap med snittalder på under 21 år.
Notodden melder om skadeproblemer før mandagens kamp, men kommer nok uansett til å stille et sterkt lag!

Kvik Halden kommer til kampen uten skader, men med karantene på Jiress Suka Suka etter 3 gule kort.
Hvem som erstatter Suka Suka er ikke klart, men med mange spillere i form er det flere mulighter å velge mellom for Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen.
Spennende blir det også å se hvilken formasjon laget stiller med, hittil har laget variert mellom flere forskjellige oppstillinger som f.eks. mot Raufoss hvor både 3-5-2 og 4-4-2 ble benyttet med hell.

Den siste uken har vært en "februar-uke", med lange og tøffe treninger, noe som har vært gjennomgangsmelodien helt siden november 2014.
Et viktig element for Kvik Halden sin målsetting om å være det laget som løper mest og vil mest i alle kamper de spiller, og for å opprettholde den fordelen laget til nå har hatt med å være bedre trent enn sine motstandere.
Om Kvik Halden også denne gangen løper og vil mest får vi svaret på i morgen klokken 1800 på Halden Stadion.

Vel møtt!

Foto: Administrasjonen
Publisert: 24.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge