Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Slo tilbake mot Notodden

Av Christer Markgren


Etter et skuffende resultat mot Raufoss var det et heltent Kvik HFK-lag som møtte Notodden på Halden Stadion. Hjemmelaget tok ansvar fra første spark, ledet 2-0 til pause og fastsatte resultatet til 3-0 like før slutt.-Det er viktig at vi «stutsar» tilbake i dag etter kampen mot Raufoss, sa trener Glenn Ståhl like etter kampen. -Det er en god seier, og det er også ekstremt viktig for oss at vi holder nullen enda en gang. Prestasjonen var bedre på Raufoss enn den var i dag, men vi gjør en bra prestasjon og slår et antatt topplag.

Spesielt første omgang var god av Kvik Halden. Laget var tydelig motivert til å vinne, og tok styring fra første spark. Med litt flaks kunne det blitt scoring tidlig, men det første målet lot vente litt på seg. Halvveis ut i omgangen ble det endelig mål. Almir Taletovic utnyttet forvirringen som oppstod når keeper likevel ikke kom ut i feltet, og headet kontant i mål.

Like før pause var igjen Notoddens keeper igjen innblandet, denne gangen var det Bjørn Berglund som utnyttet forvirringen. –Jeg gikk i det rommet bak keeper i håp om at han misset, og det gjorde han, så da var det bare å få den inn. Jeg skulle nok ha scoret et til i dag, men jeg hadde litt uflaks. Uansett var det godt å vinne 3-0 og for meg å få et mål.

Andre omgang var noe roligere, men fortsatt hadde Kvik Halden god kontroll på motstanderen, og fikk bare en målsjanse mot seg, men den ble sendt langt over mål. Når Martin Hoel Andersen i tillegg øker til 3-0 like før slutt virket det som om begge lag innså at kampen var slutt og at poengene havnet på rett sted.

6.runde i Oddsenligaen

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 25. mai 2015


Les mer om kampen på:

Halden Arbeiderblad

Telen

Notoddens nettside

Sjekk kampfakta her!

Kampoppsett/tabell

Spillerstatistikk

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Christer Markgren
Foto: Christer Markgren
Publisert: 25.05.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge