Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tippeligamotstand på Halden Stadion!

Av Administrasjonen


Kvik Halden møter onsdag Strømsgodset fra Drammen til dyst i 3. runde kampen i NM. «Godset» er selvfølgelig store favoritter, men det finnes også elementer som kan gjøre kampen jevnere enn man skulle forvente.

Strømsgodset har de senere årene etablert seg som et topplag i Tippeligaen. Klubben er for en mønsterklubb å regne når det kommer til økonomi, spillerutvikling og lokalstøtte.
Det er ikke mange årene siden Strømsgodset var truet av konkurs og lå midt på tabellen i 1. divisjon, siden den gang er det gjort et voldsomt godt stykke arbeid fra både toppledelse og på trenersiden.

Klubben har ikke det største budsjettet i eliteserien, men blant de sunneste økonomiene. Klubben har i forhold til mange andre klubber relativt lave lønninger og har spesialisert seg på å fostre opp unge og lovende spillere. De senere års suksess i både serie(2013) og cup(2010) har gitt laget bred støtte i Drammensregionen, noe vi håper å se også på Halden Stadion onsdag.

Strømsgodset er soleklare favoritter mot Kvik Halden, men det finnes enkelte grunner til at kampen kan bli en mer spennende affære en det på papiret skal være.

- Strømsgodset har ikke vunnet en obligatorisk fotballkamp på naturgress siden 26. juli 2014(!).
- På de 12 siste årene har klubben røket ut hele 8 ganger i 2. eller 3. runde av cupen.
- Strømsgodset valgte å stille rent juniorlag i 2. divisjonskampen mot Moss mandag, noe som kan tyde på at en del spillere fra den normale startoppstillingen blir hvilt mot Kvik Halden.
- Strømsgodset har ikke prestert opp mot forventet i år, og har allerede havnet lang bak tetstriden i Tippeligaen, cupen er dermed en viktig turnering for å ikke ha en «uinteressant» høst uten noe å spille for. Dette presset kan fort bli en fordel for Kvik Halden sine unge mannskap som kan slippe skuldrene ned og vise seg frem.


Hjemmelaget kommer til kampen med selvtillit og god form. Sesongstarten har vært svært god når man ser på prestasjon, selv om laget i noen av seriekampene har måttet akseptere poengtap på tross av spillemessig og sjansemessig overtak.

Stopperkjempe og Haldenser Jakob Madsen Lund ser frem mot kampen og tror på en god og nyttig erfaring.
«Det blir en god test for oss, og jeg tror og håper vi er klare. Vi er et godt organisert lag, og vi er veldig godt trent. Vi har et godt nok mannskap til å hamle opp med de fleste, og på Halden stadion er vi en spesielt hard nøtt å knekke. Når det er sagt, så er Strømsgodset et av de lagene i Norge med høyest toppnivå, så her må vi være med fra start for å ha en mulighet.
Så håper jeg Haldenpublikummet utnytter muligheten og skaper en fin ramme rundt kampen.»

Hovedtrener Glenn Ståhl har også sine tanker rundt kampen.
«Dette er en kamp vi bare har muligheter. Det er en fantastisk anledning for våre unge spillere til å teste ut seg selv og sine ferdigheter.
Vi vet vi kommer til å møte et lag som er veldig tydelige på sin spillende filosofi, her kommer banen og forholdene på Halden Stadion til å være i vår favør. Her ruller og spretter ikke ballen som den gjør på Marienlyst.
I tillegg holder ikke Halden Stadion den kvaliteten på fasiliteter som Tippeligaspillerne til Strømsgodset er vant med, noe som kan stjele litt fokus for de.
Vi håper på folkefest og at kampen blir så artig som den bli!»

Kampstart er 1800 - Vel møtt til kamp!Publisert: 02.06.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge