Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ny straffekonk, ny cupbombe!

Av Christer Markgren


Nok en gang klarte Kvik Halden FK å få cupkampen til å se ut som en kamp mellom to lag på samme nivå, og nok en gang ble Joacim Heier cuphelt ved å redde i en straffekonkurranse! Nå er vi blant de siste 16 lagene i årets norgesmesterskap!Strømsgodset kom til Halden stadion med et håp om å bøte på de skuffende resultatene i serien, men med fare for å virke kjepphøye; de burde være fornøyde med å få sjansen til å vinne via ekstraomganger og straffer. Kvik Halden satt standarden ved å gå respektløst til verks, og hadde et par muligheter til å gå til pause med ledelse, men lykkes ikke helt med å få ballen i mål.

Publikum fikk likevel valuta for pengene, og den som fikk størst jubel var Oskar Sverrison, som sendte en Godset-forsvarer trillende bortover gressmatta med en flott vending.

-Man må ha litt selvtillit når man møter så gode lag, ellers blir man overkjørt, sa Oskar etter kampen. -Nå er vi bare lykkelige. Vi spiller en veldig god kamp, og selv om de kommer mer inn i kampen når vi blir slitne er det deilig at vi står ut og vinner tilslutt.

Selv om gjestene etter hvert klarte å spille seg inn i kampen mot slutten av ordinær tid skapte de lite, og det var mye takket være et hardtarbeidende Kvik-forsvar, anført av kaptein Dardan Mehmeti: -Vi blir tunge i beina etter hvert, men det er likevel ikke mye vi slipper til av sjanser. Det begynner nesten å bli en vane nå, med ekstraomganger og straffer. Det er deilig å klare dette igjen, og jeg synes vi vinner fortjent.

Når det var målløst etter både full tid og etter ekstraomgangene økte troen på seier drastisk blant haldenserne. Grunnen? Keeper Joacim Heier. I 2.runde reddet han to, og mot Strømsgodset reddet han først en før neste gikk i tverrliggeren, og da gjorde Mathias Engebretsen ingen feil på lagets siste straffe.

Etter kampen stilte Joacim opp på både selfies og autografskriving, og avslørte til og med «hemmeligheten» til en av de unge supporterne: -Jeg pleier å se på dem og tenke hva de vil gjøre. De pleier å røpe seg.

4.runde trekkes på fredag i en direktesending på NFFs nettsider.

3.runde i NM-cup

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 3. juni 2015


Les mer om kampen på:

Halden Arbeiderblad (flere saker)
NRK Østfold
Drammens Tidende
godset.no

Sjekk kampfakta her!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Christer Markgren
Foto: Christer Markgren
Publisert: 03.06.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge