Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Hadde ikke flaksen med oss i trekningen...

Av Administrasjonen


Kvik Halden var tidlig oppe av bollen når 4. runde skulle trekkes, dessverre var det råsterke Molde som ble plukket ut av den samme bollen som motstander.

Kriteriene før trekningen var klare, Kvik Halden hadde hatt en kort tur til Oslo og deretter to hjemmekamper. Dermed var det veldig mye som tydet på at NFF ville plassere Kvik Halden på bortebane.
Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt folkefest og årets høydepunkt for Halden by ved at kampen ble spilt på Halden Stadion, og mye kan menes om regelverket. Debatten raser blant fotballfolket både lokalt og nasjonalt, men med regelverket lagt til grunn er det lite å si på at Kvik Halden fikk bortekamp. For fremtiden er nok reglene klare for evaluering, men det får vi ikke gjort noe med i år.

Kampen blir en stor sportslig utfordring, i tillegg til at reisen blir lang og kostbar for klubben. Og i motsetning til det som ville vært en stor folkefest på Halden stadion, så er det nok å forvente relativt liten interesse for kampen på Aker Stadion.

På plussiden så vil det bli en fin erfaring og en god referanse for Kvik Halden sin svært unge og lovende spillergruppe.
Forhåpentligvis vil Kvik Halden vise seg fra sin beste side og gi Molde kamp om avansementet.
Kvik Halden har i 2015 vist prov på en veldig solid defensiv struktur, og en løpskraft verken 1. divisjonslag eller eliteserielag har vært bedre enn.
Kampen skal spilles og det er ikke sikkert Kvik Halden er ferdig med å overraske enda!

Foto: Administrasjonen
Publisert: 05.06.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge