Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Den første Kvik Halden-dagen var en suksess!

Av Christer Markgren


Den første Kvik Halden-dagen var en suksess på alle måter; sola skinte, ungdomsavdelingen viste seg frem på en flott måte og selve kampen endte i en trygg seier med 3-1 over Nybersgund-Trysil. Vi gleder oss allerede til neste år!Rammene rundt den åttende serierunden i Oddsenligaen var ekstra spesiell. De fleste som har sett kamper på stadion i år har nok lagt merke til at interessen blant yngre Kvik HFK-spillere har vært større enn tidligere år. I dag var de alle tilstede, og bidro det de kunne til seier, både med heiarop under kampen, lagpresentasjon i pausen og ivrig autografjakt etter kampen. Klubbens målsetning om å etablere a-laget som forbilder for ungdomsavdelingen ser ut til å være godt innfridd!

Spesielt i første omgang fikk de yngre spillerne se hva de har å leve opp til. Selv om Nybergsund hadde den første sjansen var det ingen tvil om hvilket lag som var best til pause. Kvik Halden scoret med sin første avslutning på mål, fikk nummer to som et selvmål og kriget inn det siste. Almir Taletovic scoret de to «ordinære» målene, mens selvmålet kom etter et innlegg fra Brice Wembangomo.

I pausen var det duket for en presentasjon av ungdomsavdelingen, der flere av lagene hadde planlagt overraskelser for publikum. Spesielt artig var det med olabilen som var malt i rødt, hvitt og blått og jentelaget som viste at de ikke bare er artister på banen, men showet med en liten turnoppvisning!

Etter pause kom Kvik Halden på banen med noen rokkeringer, noe som
så ut til å gi gjestene en sjanse til å spille seg inn i kampen igjen. De fikk en rask redusering, men kom etter det heldigvis ikke nærmere enn en annullert scoring. Kvik HFK på sin side hadde også sjanser til å øke ledelsen, men misbrukte et par gode sjanser.

En av de som fikk litt etterlengtet spilletid var Drilon Turkaj, som kom inn for Mathias Engebretsen og endte opp som spiss: -Etter et par småskader var det godt å komme i gang igjen for min del. Det ble vanskelig med flere spillere på uvante plasser, men vi vant tross alt, og rammen rundt var flott. Jeg husker godt at jeg så opp til spillere som Simon Sjöfors og Per Herman Puck når jeg var yngre, så nå må vi ta det ansvaret som forbilder for de yngre spillerne i klubben.

Keeper og daglig leder Joacim Heier var passe fornøyd med kampen, men strålende fornøyd med rammen rundt: - Vi er kanskje litt overtente fra starten, og Nybergsund er bedre enn tabellen tilsier, men før pause er vi likevel best. Hva som skjer etter pause er vanskelig å si, men det er ikke bra. Lyspunktet er uansett at vi vinner og at hele klubben er her. At den jobben vi har gjort for å knytte bånd mellom a-laget og ungdomsavdelingen fungerer ser man tydelig i dag, det er ikke ofte vi må skrive så mange autografer som i dag.

8.runde i Oddsenligaen

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 6. juni 2015


Bilder fra lagpresentasjonen

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 6. juni 2015


Les mer om kampen på:
Halden Arbeiderblad
Nybergsund IL-Trsyils hjemmeside
ostlendingen.no

Sjekk kampfakta her!
Spillerstatistikk

Følg Kvik Halden på Facebook!
Tekst: Christer Markgren
Foto: Christer Markgren
Publisert: 07.06.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge