Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Satser på å finne flytsonen på Melløs!

Av Administrasjonen


Kvik Halden har levert solide prestasjoner mot alle de antatte topplagene i årets avdeling. Hjemme på Halden Stadion har laget vært utilnærmelig, men på bortebane har laget slitt med å omdanne spillemessig overtak til seire. Snur det på Melløs?

Søndag klokka 1800 møtes Moss og Kvik Halden til Østfold-derby på Melløs stadion.
To lag som har samlet nesten like mange poeng til nå i sesongen, men med svært forskjellig utgangspunkt og litt forskjellig måte å skaffe seg poeng på.

Moss satset i 2014 stort på opprykk til 1. divisjon, med en meget meritert trener og flere helprofesjonelle fotballspillere.
Laget presterte også tidvis veldig godt, men var allikevel i realiteten aldri i nærheten av opprykket, til det var Follo altfor gode.
Satsingen førte også til et massivt underskudd, og det har lagt nye føringer for hvordan laget skal komme seg opp en divisjon.
Denne sesongen er det en mer nøktern byggeprosess som baserer seg på litt flere lokale og unge spillere, og med mindre støtteapparat.
Ambisjonen er fortsatt opprykk, og målt i poeng virker Moss som en av de sterkeste utfordrerne til nettopp det.

Moss har vært svært dyktige til å avgjøre kamper de har vært jevngode med motstanderen, og ved et par tilfeller har de også avgjort kamper til sin fordel, hvor de har vært spillemessig underlegne.
Man kan dermed si at de har hatt den nødvendige flyten for å være et topplag, men forrige helg ble de offer for sitt eget varemerke da Gjøvik/Lyn scoret vinnermålet 3 minutter på overtid.
Så blir det spennende å se hvordan laget reagerer på den opplevelsen.

Kvik Halden har hentet 1 poeng mindre enn Moss så langt, men må si seg godt fornøyd med seriestarten.
Laget har et stort fokus på prestasjon og utvikling, og på de punktene har laget virkelig overbevist.
På Halden Stadion har laget kommet seirende ut av alle de 6 obligatoriske kampene de har spilt, som inkluderer fortjente seire mot både Fredrikstad og Strømsgodset.
På bortebane har laget vært gode, men i motsetning til hjemme i Halden så har laget slitt med å omsette sjansene sine og blitt straffet på hardest mulig vis. Spesielt bortekampene mot Raufoss og Alta har vært meget gode, men allikevel kun gitt 1 poeng i gevinst.
Det sies at marginer jevner seg ut i løpet av en sesong, forhåpentligvis starter utjevningen for Kvik Halden på Melløs.

Laget har til nå i år vært skånet for skade- og karanteneproblematikk, men nå ser det ut til at laget skal få testet bredden i stallen.
Flere spillere som har spilt mange kamper i år sliter med skader og sykdom, og dermed er det svært usikkert hvem som tar oppstilling fra start for Kvik Halden på søndag.

På Melløs søndag vil det bli en tett og jevn batalje, antageligvis et bra antall tilskuere og heltente spillere på begge lag.
I forkant av kampen var Moss så hyggelig å gi Kvik Halden 100 gratisbilletter, noe som ble revet raskt unna, dermed ligger det an til mange Haldensere på tribunen.
Tusen takk til Moss for den gesten!
Alt er duket for en flott fotballkamp, og vi ønsker gutta fra Halden lykke til!Foto: Christer Markgren
Publisert: 13.06.2015
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge