Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Gutte- og juniorlaget feiret Vårcupseieren

Av Petter Jacobsen
Styret inviterte gutte- og juniorlaget med trenere og lagledere til pizzafest på klubbhuset tirsdag denne uken for å markere lagenes flotte innsats i vårcupen. Lagene møtte så og si fulltallige rett fra trening, og det gikk ned atskillige pizzaer i sultne mager.
På styrets vegne gratulerte klubbens leder, Bjørn Brevig, guttene med den flotte innsatsen, og hver av dem fikk utdelt en flott T- skjorte med klubbens merke og påskriften "Vårcupmester 2003".
Kvelden hadde også et fotballfaglig innhold ved spillerutvikler, Bjørn Tore Karlsen og A- lags spiller Stein Petter Eidal.


Bjørn Tore og Stein Petter var begge opptatt av hva som må til for å bli en god fotballspiller. De la vekt på at talenter finnes over alt, det er spørsmål om prioritering og treningsiver som avgjør hvem som lykkes og får spille fotball i klubber på høyt nivå. Begge viste til konkrete eksempler på spillere på gutte- og juniorlaget med ferdigheter gode nok til å nå langt, det er fra nå av et spørsmål om vilje til å trene mye.
Stein Petter fortalte fra sin karriere som startet som en lovende unggutt i Borgen til å nå høydepunktet som sentral spiller og kaptein for Skeid i Tippeligaen og i 1. divisjon.
Stein Petter presiserte at en slik karriere er fullt mulig å kombinere med å ta høyere utdanning, og ikke minst, å ha et sosialt liv med venner. Man må ha det godt for å prestere. Det krever bare mer struktur og planlegging av hverdagen for å få det til å fungere.

Forhåpentligvis var det flere spillere som lot seg inspirere av Bjørn Tore og Stein Petters ord. For ingenting er jo morsommere enn om klubben selv får fram gode spillere på eget A- lag og på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Publisert: 06.06.2003
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge