Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ledelsen i KM-serien snart knappet inn etter nytt tap for juniorene

Av Petter Jacobsen
Juniorlaget tapte hele 5-3 borte mot Ås i onsdagens kamp i KM-serien. Kvik Halden ledet både 1-0, 2-1 og 3-2, men da laget fikk Mili Juklo utvist på en tvilsom dommeravgjørelse på stillingen 3-3, trakk Ås det lengste strået med to scoringer på overtid. Med fire kamper igjen å spille leder fortsatt Kvik Halden serien og har fortsatt mulighet til å avgjøre det hele på egen hånd, men det er ingen tvil om at det vil bli en meget spennende avslutning.

Kvik Halden spilte bra i første del av første omgang, men mot slutten av omgangen og store deler av andre omgang, tok Ås helt over og spilte til tider godt pasningsspill og kom til gode avslutninger. Lagene fulgte hverandre til 3-3 etter scoringer av Egil Sande og Lars Petter Larsen i tillegg til et selvmål, men da fikk også Mili Juklo sitt andre gule etter at han var litt sent ute i en duell med keeper. Dommeren tvilte lenge, men bestemte seg for å sende Mili av banen. Dermed ble det 20 tøffe minutter i slutten på andre omgang for Kvik Halden. Med fem minutter igjen la Robert Henning om til tre bak i håp om å få med alle poengene hjem. Men isteden var det Ås som kom på et par farlige kontringer og satte først inn 4-3 scoringen i det 90. minutt. Fire minutter på overtid kom også den avgjørende scoringen og spikeren i kista med 5-3 til hjemmelaget.

Ås var meget effektive og scoret på fem av sine sju målsjanser. Det var en skuffet gjeng juniorer som dro hjem til Halden igjen og det ser ut til å bli en meget spennende avslutning i årets KM-serie. Neste kamp er hjemme mot Sparta kommende onsdag på Halden stadion.

Laget:
Terje Strand – Petter Jacobsen, Tommy Madsen, Morten Buraas, Fredrik Paulson – Alexander Thon, Jon Ivar Ask (Kim Andre Grønnerød), Egil Sande (Plaurat Haklaj), Marius Larssen (Egil Sande) – Mili Juklo og Kim Andre Grønnerød (Lars Petter Larsen).

Publisert: 04.09.2003
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge