Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Guttelaget vant juniorturnering i Danmark

Av Petter Jacobsen
I helga var guttelaget på avslutningstur til Danmark og fikk prøve seg mot juniorspillere i alderen 17- 19 år. Det var en fornøyd gjeng som kom hjem med sin tredje tittel for året, etter å ha feiet gjennom turneringen uten å slippe inn ett eneste mål.

Etter en knallsesong hvor både det sportslige og sosiale har fungert optimalt, meldte guttelaget seg på høstcup i Danmark for å avslutte sesongen. Siden gutelaget har dominert avdelingen sin i år og blitt på grensen til bråkjekke, tenkte lagledelsen at det var på tide å jekke gutta litt ned. Derfor ble laget meldt på i juniorklassen. Planen skar seg; guttelaget feiet all motstand av banen og avsluttet sesongen med å slå tre norske juniorlag med en samlet målforskjell på 6-0.

Første kamp gikk mot Nes. Juniorene var fysisk sterke, men litt seine i rumpa. De fikk aldri tak på de kjappe Kvik Halden spillerne som vant 1-0 etter scoring av Alexander Thon. Forarbeidet besørget Ismail "Izzy" Aliu og det var det klasse over.
Andre kampen gikk mot Hvam fra Oslo. Oslo- gutta var store og sterke og i tillegg spilte laget grisete og Halden- gutta måtte tåle litt pryl i innledningen. Gutta fant imidleritd ut at de måtte bruke krefter og det snudde kampbildet fullstendig. Trenerteamet koste seg godt da det raknet for motstanderne. Spillerne fra Hvam endte opp med å syte og bære seg da det viste seg at 15-16 åringer fra Halden, med en vinter med armbøyninger og sit- ups bak seg, kunne gå av banen med en sterk 3-0 seier. Målene ble scoret av Alexander Thon, Ismail Aliu og Stian Tingelholm.

Finalen gikk mot Rogalandslaget, Havdur. Laget fra sørvest åpnet godt og hadde taket på midtbanen i første omgang. De kom imidlertid ikke forbi Kvik Haldens gode forsvarsfirer. I andre omgang kom Kvik Halden ut med en helt annen gnist og spilte etter hvert ball i hatt med rogalandslaget. Det ble 2-0 seier etter nye scoringer av Alexander Thon og Ismail Aliu. En velfortjent turneringsseier ble rundet av ved at Kvik Haldens kaptein for anledningen, Christoffer Knigge, hevet det "prestisjetunge" trofeet.


Publisert: 13.10.2003
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge