Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvikhalden.no trenger deg!

Er du interessert i fotball og er skrivelysten, flink til å ta bilder eller god med videokamera? Kvik Halden trenger flere medarbeidere til å gjøre klubbens nettsider enda bedre!

Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å jobbe med kvikhalden.no, bare engasjementet er stort. Driften av kvikhalden.no gjøres på dugnad og det er en fordel om du har eget utstyr. Til gjengjeld får du gratis inngang på kampene du dekker.

Vi har som mål å ha en person tilstede på samtlige A-, B-, dame og juniorkamper og hver eneste sak bør ha minst et ferskt bilde. Etter hvert ønsker vi også å utvide tilbudet på Kvik-TV med flere videoer. Liveoppdatering fra kampene kan også bli aktuelt.

Ønsker du å bidra på en eller annen måte finner vi garantert en plass til deg og trenger du veiledning enten i bruk av kamera eller skriving av kampreferater og artikler får du det!

Er du interessert? Ikke nøl med å sende en e-post til:

webansvarlig@kvikhalden.no

 

 

 

 

 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge